Em dic Alba Ventura, vaig néixer el 1998 a Cervià de Ter. Sóc graduada en GM d'hostaleria i turisme per l'Escola
Olivar Gran de Figueres. Actualment estic cursant el GS d'administració i
direcció de cuina a l'Escola Sant Ignasi (Jesuïtes de Sarrià). He treballat a
restaurants com Restaurant Miryam (L'Escala), El Crowne Plaza (Liege), El Celler de Can Roca (Girona), Els
Tinars (Llagostera), Brots de Vi (Girona) i Cal Gall (St. Feliu de Boada).
L’objectiu d’aquest blog és començar una aventura junts on aprofitaré per
mostrar-vos tot el que he après durant l’inici d’aquest viatge i, també, tot el
que vagi aprenent a partir d’ara.
Cada setmana cuinaré una recepta i explicaré el que, per mi, és més
important i imprescindible perquè surti deliciosa i única. Entre setmana faré
la compra dels ingredients i, a través d'Instagram, us mostraré com podeu escollir-los i preparar-los
perquè, finalment, el diumenge els
puguem cuinar i finalitzar una recepta
deliciosa i amb un toc únic.
Us convido a que em llegiu i, sobretot, que cuineu tot allò que us vingui
de gust! No caldria dir que em podeu fer arribar qualsevol dubte o suggeriment
de cada un dels cuinats.
Totes les fotografies que apareixen a la pàgina són pròpies.
Que comenci l’aventura!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada