Us penjo la recepta de pèsols que vaig preparar ahir. És deliciosa i molt fresca, ideal per aquests dies que comença a fer calor.
Desitjo que ho proveu i que us encanti!
Ingredients (x una persona)
*150g de pèsols
*50g de gotifarra negra
*50 g de cansalada salpebrada
*50 g de sèpia
*Gingebre
*Ratlladura de llimona
Procediment
Per la preparació de la sèpia:
1. Netejarem la sèpia i separem les potes del cos.
Si ho demanes, t'ho faran a la peixateria.
2. Tallarem el cos a làmines fines. Reservem
Perquè sigui més senzill es pot congelar la sèpia i posteriorment tallar-la amb l'ajuda d'una màquina de tallar embotit.
3. Tallarem les potes i les arrebossem amb farina. Reservem.
Si ens han sobrat retalls del cos, també podem utilitzar-los en aquest punt.
Els pèsols:
3. Pelem els pèsols i els reservem.
4. Posem les beines a un cassó i les cobrim d'aigua.
5. Ho fem bullir fins que hagi reduït a la meitat. Ho colem.
6. Incorporem a l'aigua una làmina de gingebre i la ratlladura 1/4 de llimona.
7. Tapem i deixem que s'infusioni 30 minuts. Reservem.
Per la botifarra i la cansalada:
8. Tallem la botifarra i la cansalada a daus de mig centímetre i ho reservem.
Per acabar
9. Fregim les potes de sèpia reservades anteriorment.
10. Saltegem els pèsols a una paella entre 2 i 4 minuts.
El temps de cocció dependrà del tamany de la verdura.
11. Afegim la botifarra i la cansalada i ho saltegem uns 2 minuts més.
12. Afegim les làmines de sèpia reservades anteriorment. Quan estigui cuita retirem del foc.
13. Ho tenim llest per emplatar!
Desitjo que ho proveu i que us encanti!
Ingredients (x una persona)
*150g de pèsols
*50g de gotifarra negra
*50 g de cansalada salpebrada
*50 g de sèpia
*Gingebre
*Ratlladura de llimona
Procediment
Per la preparació de la sèpia:
1. Netejarem la sèpia i separem les potes del cos.
Si ho demanes, t'ho faran a la peixateria.
2. Tallarem el cos a làmines fines. Reservem
Perquè sigui més senzill es pot congelar la sèpia i posteriorment tallar-la amb l'ajuda d'una màquina de tallar embotit.
3. Tallarem les potes i les arrebossem amb farina. Reservem.
Si ens han sobrat retalls del cos, també podem utilitzar-los en aquest punt.
Els pèsols:
3. Pelem els pèsols i els reservem.
4. Posem les beines a un cassó i les cobrim d'aigua.
5. Ho fem bullir fins que hagi reduït a la meitat. Ho colem.
6. Incorporem a l'aigua una làmina de gingebre i la ratlladura 1/4 de llimona.
7. Tapem i deixem que s'infusioni 30 minuts. Reservem.
Per la botifarra i la cansalada:
8. Tallem la botifarra i la cansalada a daus de mig centímetre i ho reservem.
Per acabar
9. Fregim les potes de sèpia reservades anteriorment.
10. Saltegem els pèsols a una paella entre 2 i 4 minuts.
El temps de cocció dependrà del tamany de la verdura.
11. Afegim la botifarra i la cansalada i ho saltegem uns 2 minuts més.
12. Afegim les làmines de sèpia reservades anteriorment. Quan estigui cuita retirem del foc.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada